mandag 7. juni 2010

Presentasjon hos Skrotboken:)

Varmt välkommen Janniche!
JannicheSå HAR Kom jag Jeg Kontakt med scrapping och kortmakeri: Jeg begynte med scrapping i 2007, Etter kl Jeg fikk noen blader av min svigrinne. Jeg hadde en egen Notat bok den gangen jag minns. Jag tegnet skisser og skrev opp alle de merkelige ordene Som Stod der Som Jeg Ikke hadde noen rengjøring om Hva betydde. Så Jeg Laget meg en ordliste Så Jeg hang med på Hva Som mentes i bladene.
Ettersom JAG ER glad Jeg ta bilder og hadde opp til 170 bilder av samme situasjon ... Det var vanskelig å. .. plukke ut et par og Sette Sammen Ingen layout. Derfor Har Jeg og og og ofte Flere bilder på min LO.
Så Har Jeg vært nysgjerring på kortlagning ... Menn tenkte på om Jeg Begynner med Det Blir Det sikkert bare kortlaging - og Det stemte ... Ikke og og og ofte Jeg lager layout nå mer. Høsten 2009 Laget Jeg mitt første kort.
Iselinn Sofie og Jeg var på høstmarked og skulle kjøpe grønnsaker - menn Kom hjem med 10 kort isteden haha.
Det var Marianne (http://mariannespapir.blogspot.com/) Som solgte kortene - og Etter Det var Det Full fart med kortlaging på oss.

Mitt basta scrapminne: Det Jeg Husker best eh de første gangene Jeg scrappet. Iselinn Ville SEG å.. SEG Å seg å være med og Det eneste Hun fikk Gjøre var og splitte bradsen på baksiden av papiret haha. Det Helt supert!

Mitt sämsta scrapminne: Ja ... Det mA SEG å.. SEG Å seg å være en av de gangene Lars-Magunus Har dratt ut alle tape på rullene, tømt ut preging Pulver, tømt blomster og Annet stasj Som Jeg hadde Brukt evigheter på å. .. sortere.

NAR jag kommer over Alladins lampa ska jag Passa på att önska MIG: Ja Det ER Ikke vanskelig å vite!
Det ER en Cuttlebug Eller Epic Six + masse spellbinder rammer !!!!!! Jeg Har Ingen Maskin - menn Jeg Blir jo 40 år 15 juni - Så Jeg drøøøøøøøøøøømmer ...

Mitt góða Råd til alla Som skapar: Ikke tenk Så mye på om du Skal Gjøre Sånn Eller Sånn! Gjør Som du Vil. Alt ER lov!
De utroligste farger passer Sammen - Som Aldri Har tenkt på for.
Det viktigste ER på du kooooooooser deg med hobbyen din!

Jeg övrigt vill jag saga ... Det fungerer også Som terapi for meg. Vår sønn på 4 år ER autist og Har ADHD Så vi Har en heftig hverdag. Det eneste Som Langt meg til å. .. slappe 100% av ER faktisk å. .. Sette meg ned med kortlagingen. Da flytter Jeg forkuset Totalt bort fra alt Annet og hodet fylles med en Himmelsk avkobling! =)

Mager til min blogg: http://jannichesscrappogkort.blogspot.com/Denne LO betyder mycke for meg ettersom vår sønn inte ville sitte på Armen Innan Han va ca 2 år. Efter Som Han är autist va Det Svart på Filmen Kontakt med hannom, menn nar Han ville upp på Armen åpnet Det seg En ny värld av nærhet og Samspill for oss.Denne LO handler om kjärleken jag Har til hannom og på Rangel elsker alt ved Han "- SELV om Det jättejobbigt i bland - Så eh Han ju Verdens snilleste og gulligaste lille kille =)

Ville ha grav Redan Innan jag visste att du var på våg.
♥ ♥ ♥ Älskade utskåret Redan Innan du Var Fødd.
Älskade grav årlig mer nar jag sag grav!
Sag Ditt ansikte och blev förälskad. ♥
Jag skulle ge Mitt liv för din skull.
Du är Livets under! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Oppsett av Janniche

2 kommentarer:

 1. Koselig å lese om deg:)
  Nydelig LO du har laget! -jeg ble helt rørt når jeg leste om "bak-grunnen" -Må ha vært helt fantastisk!:) Nydelig gutt og nydelige bilder:)))
  -Lykke til som gjestedesigner hos Skrotboken:))
  God klem T

  SvarSlett
 2. Good afternoon, as follower of "Il Etait une fois toi mon chien", the link has changed :
  http://mfd-iletaitunefoistoimonchien.blogspot.com
  I could not transfer the followers section, very sorry, wish you a good day :)

  SvarSlett

Hei!
Takk for at du titter i bloggen min!
Det setter jeg stor pris på!
Om du i tillegg legger igjen kommentar - ja da blir jeg retten og sletten HOPPENDE glad!
klem janniche